Allmänlydnadskurs: För dig som behöver få ett bättre samarbete och kommunikation med din hund. Vi använder en positiv belöningsbaserad inlärning för att skapa en trygg relation mellan dig och din hund vilket gör att du lättare kan ställa krav och få hunden att vara uppmärksam på dig och vilja lyda. Vi varvar teori med praktik.

Valpkurs: Kursen bygger på att skapa bra relation och ett bra samarbete, vi jobbar med kontakt, följsamhet, belöning, lek, passivitet samt inkallning, sitt och ligg. Vi kommer även jobba med hundägaransvar och hundvård.

Rallylydnadskurs:  Kursen bygger på glädje och samarbete mellan hund och förare. Vi lägger fokus på att ha roligt och försöker i största mån individanpassa kursen. Kursen passar alla som vill hitta på något med sin hund. Teori och praktik kommer att varvas. Vi kommer att visa lite grunder för kontakt och samarbete. Hunden ska dock kunna vara i närheten av andra hundar.

Tävlingslydnadskurs: Denna kurs inriktar sig på ekipage som vill starta i startklassen. Vi
går igenom alla moment i startklass och förberedelser inför tävling. Kursen kräver att
du har god vardagslydnad på hunden.

 

Specialsökkurs: För många är specialsök ett relativt nytt begrepp trots att det funnits specialsökhundar sedan väldigt länge. Specialsök betyder egentligen bara att hunden söker efter något speciellt eller specifikt. Det vill säga allt ifrån narkotikahundar, mögelhunder och tryffelhundar till älghundar, eftersökshundar eller Nose Work. Oavsett vad du vill söka efter tillsammans med din hund så är specialsök något som passar ALLA hundar.