Styrelsen meddelar

Styrelsen kallar härmed alla medlemmar till medlemsmöte den 27/10, kl.19.00 på Skultuna brukshundklubb.

Dagordning enligt nedan

Dagordning medlemsmöte nr 2.pdf

Varmt välkomna önskar styrelsen!

Aktuell Information

SPECIALSÖKSTRÄNINGAR PÅ SKULTUNA BRUKSHUNDKLUBB
Från och med nästa vecka, den 13 september kl 18, startar vi upp träningarna på tisdagar i specialsök med röd kong på klubben.
För att delta bör din hund ha etiketten röd kong befäst och en påbörjad markering.
Jag som arrangerar träningarna heter Anna Dahlgren och är utbildad specialsöksinstruktör och kommer inom kort påbörja utbildningen för att bli provledare.
Max 8 deltagare per kväll.
Det kommer finnas ett eller flera preparerade sökområden med olika svårighetsgrad, varje ekipage får 15 min träning i området. Du kan använda din tid som du vill tex om du vill träna något specifikt, som träningstävling, med eller utan publik osv. Jag kommer vara med för att kunna bekräfta att hunden markerar rätt, om man vill. Det är ingen kurs och jag kommer inte hinna utvärdera eller ge råd däremot kan jag hjälpa till att filma om nån vill 🙂.
Vi börjar med en banvandring kl 18 för de som vill veta hur området ser ut och/eller vart legorna är.
Kostnad: 50kr/ekipage för medlemmar i Skultuna BK, övriga 100 kr/ekipage.
Anmälan till respektive träningstillfälle görs i de evenemang som löpande kommer läggas upp på klubbens Facebooksida. Där kan du också ange eventuella önskemål så ska jag försöka tillgodose så många som möjligt 🙂.
Starttiderna kommer lottas.
Det kommer också finns urvalsbanor mm för egen preparering och träning.
Klubbens träningsområde med flera planer, uppletaruta mm är fritt att använda för annan träning.
Det kommer även finnas hembakat fika och enklare mat att köpa i klubbstugan.
Varmt Välkomna!

Hundträning

Skultuna Brukshundklubb

Erbjuder vinteruppställning för husvagn.

Vi erbjuder obevakad uppställning av husvagn/husbil/mindre båt på parkeringsplatserna vid klubben.

Uppställning blir från 22.10.01-23.04.30

Kostnaden för uppställningen är 2000 kr. Medlemmar har företräde, men icke medlemmar är givetvis också välkomna.

Intresseanmälan skickas till:

ordf@skultunabrukshundklubb.se

Styrelsen Skultuna Brukshundklubb

Skultuna Brukshundklulbb

Skädduga, Lejde

730 50 Skultuna                                                                                                                                                                                Bankgiro: 689461-2

E-post: ordf@skultunabrukshundklubb.se

Hemsida: www.skultunabrukshhundklubb.se

Valberedningens förslag till årsmötet

Hjälp klubben tjäna pengar!

Stöd klubben och handla via klubbens webshop hos Sponsorhuset
Över 620 leverantörer!!!

klappar

Klicka här eller på bilden

Dagens datum

fredag
oktober
Birgitta, Britta

Välkommen att utbilda dig till funktionär!

Är du sugen på att vidareutbilda dig inom SBK och samtidigt göra stor nytta för Skultuna BK är du varmt välkommen att anmäla intresse till någon av de olika funktionärsutbildningar som kan komma att planeras inom distriktet 2021 och framåt.

Skultuna BK behöver just din fantastiska hjälp för att bli en attraktiv klubb för kurser och tävlingar så anmäl dig redan idag!

Kontakta styrelsen via denna länk och skicka in din intresseanmälan så återkommer vi med vidare information.

Stort tack för din medverkan till en aktiv klubb!

Kursinformation

Tisdag 11/10, kl 9-15

IPO-R kurs, gamla planen är bokad hela dagen.

Onsdag 12/10, kl 18.00

Start på brukslydnadskursen.