Att tänka på i coronatider

Det kommer nya restriktioner med jämna mellanrum som gäller för alla.
Det är därför väldigt viktigt att vi som klubb och enskilda medlemmar gör allt vi kan för att minimera riskerna för att sprida smittan.

Utöver de riktlinjer som gäller för dagen vill vi än en gång påminna om vikten av att hålla goda avstånd, inte vistas inomhus på klubben, ha god handhygien och hålla sig hemma vid symtom.
Välj om möljigt att avstå från samträningar. Ägna tiden fram till nyår med i den mån det går enskild träning. Håll kontakt med dina träningskamrater via olika digitala medier. Filma, ha kontakt, tipsa och stötta varandra digitalt fram till nyår eller så länge som de skarpa restriktionerna varar.
Kristider har en tendens att bli uppfinningens tider så hjälps åt att hitta nya kreativa och riskfria sätt att träna och hålla igång under vintern. 

I händelse av att någon medlem misstänker sig ha blivit smittad på samträning med klubbkamrater, kontakta omedelbart de övriga som deltog vid träningen och följ sedan de riktliner som är framtagna av Folkhälsomyndighet, mfl.

Med förhoppnig om en utvecklande träningsvår! 

Sponsorer

Medlemsmöte!

Välkommen på Skultuna BKs medlemsmöte torsdag 14 oktober kl. 18.30 i klubbstugan!

Vi bjuder på smörgåstårta så skynda att anmäla! 😀
Sista anmälningsdag 10 oktober!

Anmäl din närvaro via mail ordf@skultunabrukshundklubb.se.

Mvh

Styrelsen

 

Här hittar du dagordning. Den kommer även att finnas i ett antal ex utskrivna på plats.

Kursnytt!

Valpkurs hösten 2021!

Kursen full och tyvärr inga reservplatser kvar.

Hoppas kunna erbjuda ny valpkurs under våren 2022.

Hjälp klubben tjäna pengar!

Fantastiskt erbjudande för alla i och runt Skultuna Brukshundklubb

Du har nu möjlighet att köpa 4 st skraplotter från Miljonlotteriet och ha chans att vinna miljoner. Det fantastiska är att du betalar 200 kr för dessa fyra lotter och hela summan tillfaller Skultuna Brukshundklubb. Vi hoppas nu att alla testar på detta fantastiska erbjudande. OBS! Man kan endast köpa lotterna en gång per person.Klicka här eller på bilden

Instruktörsutbildningar

 

På grund av restriktioner gällande corona kommer dessa utbildningar förmodligen att skjutas till längra fram under 2021. Håll utkik efter fortlöpande information!

 

Är du intresserad av att utbilda dig?

  • SBK RallylydnadsinstruktörsutbIldning planeras 
  • SBK Specialsöksinstruktör med start hösten 2021

 

Är du intresserad? Skynda kontakta styrelsen för mer info. Vi behöver dig!

 

Förkunskapskraven är enligt SBK, att man först måste vara Allmänlydnadsinstruktör eller SBK Instruktör och rekommenderad av sin klubb

 

 

Dagens datum

torsdag
28
oktober
Simon, Simone

2021
Vecka 43

Välkommen att utbilda dig till funktionär!

Är du sugen på att vidareutbilda dig inom SBK och samtidigt göra stor nytta för Skultuna BK är du varmt välkommen att anmäla intresse till någon av de olika funktionärsutbildningar som kan komma att planeras inom distriktet 2021 och framåt.

 

Skultuna BK behöver just din fantastiska hjälp för att bli en attraktiv klubb för kurser och tävlingar så anmäl dig redan idag! 

 

Kontakta styrelsen via denna länk och skicka in din intresseanmälan så återkommer vi med vidare information.

Stort tack för din medverkan till en aktiv klubb!