Alla är varmt välkomna att bli medlem i Skultuna Brukshundklubb, renrasig som blandras, med eller utan hund.

Som medlem får du:
- vara med på kurser
- tillgång till klubbstugan
- tillgång till agility-hindren
- hjälpa till på tävlingar
- representera klubben i tävlingar
- försäkrad när jag går på kurs, tränar på klubben, är funktionär på tävlingar
- SBKs tidning ”Brukshunden” hem i brevlådan

Tisdagsträning:

På tisdagar är det lydnadsträning med platsliggning med eller utan skott samt budföring, med förutsättning att det finns frivillga funktionärer på plats som sköter platsliggning, budföring och hantering av skott.

• Ordningsregler för tisdagsträning
    - Tider för platsliggning och budföring är enl följande: -med skott 18.30 -utan skott 19.15
    - Ansvariga för platsliggning och budföring skall ha väst (finns i köksskåpet) på sig.
    - När platsliggning och budföring sker på plan skall ingen annan aktivitet ske på samma plan.
    Detta enl ett gammalt styrelsebeslut. Ansvariga har då rätt att be övriga att lämna den planen.
    Detta för att visa hänsyn till sina klubbkamrater med unghundar som ej har erfarenheten att bortse från störningar ännu.

Samt att du kan få råd och stöd från andra medlemmar.

Ordinarie medlemskap "A-medlem"
Ordinarie medlem betalar förbundsavgift och lokal avgift. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

Ungdomsmedlemskap "B-medlem"
Ungdomsmedlem är mellan 7 och 25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då får du två medlemskap för priset av ett. Läs mer på www.shu.se

SHU erbjuder egna verksamheter, som oftast hålls på våra lokalklubbar. Samma år som du fyller 26 år går ditt medlemskap automatiskt över till Brukshundklubben.

Familjemedlemskap "C-medlem"
Familjemedlem betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).

Utlandsmedlemskap
Utlandsmedlem betalar förbundsavgift på 470 kr per år plus lokal avgift. Förbundsavgiften är lite högre på grund av högre administrativa kostnader.

Medlemsavgifter 2017

Pris:
A-medlem, Ordinariemedlem(Förbundsavgift 380 kr + Lokal avgift 160 kr)  540kr

C-medlem, Familjemedlem (Enbart lokal avgift 160 kr)

Utlandsmedlem (Förbundsavgift 470 kr + Lokal avgift 25 kr)  495 kr

B-medlem, Ungdomsmedlem även medlem i SHU (Avgift till SHU 250 kr)

Delbetalande för dig som är helbetalande i annan SKK ansluten klubb.

För att bli medlem, fyll i formuläret.

Bli medlem

För att bli medlem hos oss, vänligen fyll i nedanstående formulär. Betala medlemsavgiften till pg 689461-2. Märk betalningen med "medlem+personnummer".