Våra instruktörer

Anna Dahlgren
Allmänlydnadsinstruktör och specialsöksinstruktör samt problemhundscoach.

Medlem i Skultuna Brukshundklubb sedan 2010, utbildad till allmänlydnadsinstruktör 2015 och specialsökinstruktör 2016. Håller vardagslydnadskurser och specialsökskurser.

Anna har två portugisiska vattenhundar (födda 2010 och 2016). Tillsammans med den äldsta har Anna gått många kurser: valp, utställning, vardagslydnad, tävlingslydnad, rallylydnad, agility, sök, viltspår och apportering i vatten me mera. De har även provat på räddning.

"Mitt bästa träningstips är att skriva en träningsdagbok efter varje träningstillfälle, då kommer du snabbt in i nästa träningspass genom att bli påmind om vad som gick bra vid förra träningen och vad du ska tänka på vid denna."

_MG_3728

Anna Niclasson
Allmänlydnadsinstruktör och Specialsöksinstruktör

Medlem i Skultuna Brukshundklubb sedan 2008, utbildad till allmänlydnadsinstruktör 2012 och specialsökinstruktör 2016. Håller valp- och allmänlydnadskurser samt kurser i Specialsök/Nose Work eller annat som efterfrågas. Utbildad tävlingssekreterare i bruks och lydnad.

Anna har tre hundar en rottweiler, en västgötaspets och en fransk bulldog. Hon har erfarenhet från att träna och tävla lydnad, agility och specialsök/Nose Work tillsammans med sina hundar.

"Belöningen är viktigt - man får det man belönar!"

jag å bibbi

Alexandra Florinus
Allmänlydnadsinstruktör och specialsöksinstruktör

Medlem i Skultuna Brukshundklubb sedan 2007, utbildad till allmänlydnadsinstruktör 2013 och specialsökinstruktör 2016. Håller främst rallylydnad- och specialsök/Nose work men även andra grundkurser och tävlingslydnad. Utbildad lydnadsdomare, tävlingsledare lydnad och bruks, tävlingssekreterare och skrivare i rallylydnad.

Alexandra har tre rottweiler (födda 2005, 2012 och 2014). Tillsammans med den hundarna har hon tränat och tävlat lydnad, rallylydnad, bruks, agility och specialsök/nose work.

"Mitt bästa träningstips är att lägga mycket tid på att hitta bra belöningar till din hund. Ha roligt tillsammans!"

Åsa Rindfalk
Allmänlydnadsinstruktör

18193751_1660255114014784_2661966332437436806_n

Mika Stenberg
Allmänlydnadsinstruktör samt problemhundscoach.

Medlem i Skultuna Brukshundklubb sedan 2013 även 1997-1998, utbildad till allmänlydnadsinstruktör 2015. Håller vardagslydnadskurser, valp- och unghund- samt tävlingslydnadskurser.  Utbildad tävlingsledare. Mika har 2 staffordshire bullterrier (födda 2009 och 2011) samt en Australisk Kelpie (född 2015). Mika gått många kurser: valp, vardagslydnad, tävlingslydnad med Nina och Kent Svartberg x flera samt sök och vallning. Tävlar i lydnad snart även i bruks. Även utbildad kamphundsinstruktör genom Irene Westerholm.

"Mitt bästa träningstips är lek med din hund!"

Anitha Wikström
Allmänlydnadsinstruktör