Städdag 5/4, 10.00

Den 5:e April har vi Städdag på klubben
Vi startar kl 10.00, städar och fixar lite fram till lunch eller det att vi är klara.
Då startar vi grillen och njuter lite korv och/eller hamburgare.

Varmt välkomna och tack för ni ställer upp!

Covid-19 info

Nu ställs SKKs klubbverksamhet in!

27 mar 2020Centralstyrelsen har beslutat att all klubborganiserad verksamhet inom SKK-organisationen ska ställas in till och med den 31 maj. Enda undantaget är verksamhet där högst tio personer samlas utomhus och deltagarna inte har rest dit från andra delar av landet.

Covid-19, mer info

Svenska Brukshundklubben ställer in alla officiella tävlingar

Sveriges samtliga regioner är nu drabbade av coronavirusets framfart. Svenska Brukshundklubben (SBK) vill bidra till att sakta ner spridningen och har därför beslutat att ställa in alla officiella tävlingar från 1 april - 31 maj.

För att sakta ner spridningen och följa de riktlinjer som Svenska Kennelklubben satt upp har Svenska Brukshundklubbens förbundsstyrelse beslutat att ställa in alla officiella tävlingar inom Svenska Brukshundklubben från 1 april - 31 maj. Förbundsstyrelsen anser dessutom att det under rådande förhållanden inte går att genomföra officiell tävlingsverksamhet på rätt premisser. Beroende på utvecklingen kan perioden komma att förändras.

Kursverksamhet och mentaltester

Enligt de riktlinjer som nu råder anser Svenska Brukshundklubben att klubbar kan arrangera kursverksamhet i liten skala samt mentalbeskrivningar och mentaltester med begränsat antal deltagare. Arrangörer har att förhålla sig till alla de restriktioner som finns för detta.

Tungt beslut

Vi förstår att detta beslut kommer att påverka vår tävlingsverksamhet i stor utsträckning. Tävlande går miste om möjligheten att tävla och arrangörer går miste om inkomstbringande verksamhet. Vi har gjort en grundlig analys av situationen och ser ingen annan utväg i nuläget. Coronapandemin drabbar oss alla på olika sätt, och nu är det prioriterat att stoppa spridningen i så stor utsträckning som möjligt.

Vi hoppas att alla tävlande kan fortsätta träna sina hundar och komma starkare till prov och tävlingar när tävlingsverksamheten återupptas. Vi hoppas att våra lokalklubbar kan hitta möjligheter att bedriva annan verksamhet som följer de riktlinjer som råder i dag och framledes och vi ska göra vad vi kan för att vara er behjälpliga.

Riktlinjer

Se bifogad fil för fullständiga riktlinjer.

Medlemsmöte

På grund av de nya direktiven från SKK har Skultuna BK beslutat att ställa in medlemsmötet den 9 april.

Vi återkommer med nytt datum för medlemsmöte när restriktionerna släpps.

Vid egen träning på klubbområdet påminner vi om vikten att hålla avstånd till varandra, god handhygien, stanna hemma även vid milda symptom, visa varandra respekt samt undvika vistelse inomhus.

Styrelsen Skultuna BK

Dagens datum

torsdag
april
Medlemsmöte; 18:30
Skärtorsdagen
Otto, Ottilia

Utbildning

Är du intresserade att utbilda dig till allmänlydnadsinstruktör, tävlingssekreterare, tävlingsledare, domare och eller annan instruktör typ sök osv. Fyll i detta formulär!

Bruksdomarutbildnig

Bruksdomarutbildnig i Distriktets regi på klubben
Denna utbildning ligger dessa dagar:
6/2, 13/2 och 20/2 kl. 18,30 - 21,00
Den 7/3 hela dagen.
19/3, 2/4 och 15/4 kl. 18,30 - 21,00.