Att tänka på i coronatider

Nu har vi fått till oss nya restriktioner regionalt, lokalt samt från SBK (se inlägg till vänster) gällande hur vi ska alla hjälpas åt att minska smittspridningen.
Det är nu väldigt viktigt att vi som klubb och enskilda medlemmar gör allt vi kan för att minimera riskerna för att sprida smittan.

Utöver de riktlinjer som är utfärdade enligt ovan påminner vi än en gång om vikten av att hålla goda avstånd, inte vistas inomhus på klubben, ha god handhygien och hålla sig hemma vid symtom.
Välj om möljigt att avstå från samträningar. Ägna tiden fram till nyår med i den mån det går enskild träning. Håll kontakt med dina träningskamrater via olika digitala medier. Filma, ha kontakt, tipsa och stötta varandra digitalt fram till nyår eller så länge som de skarpa restriktionerna varar.
Kristider har en tendens att bli uppfinningens tider så hjälps åt att hitta nya kreativa och riskfria sätt att träna och hålla igång under vintern.

I händelse av att någon medlem misstänker sig ha blivit smittad på samträning med klubbkamrater, kontakta omedelbart de övriga som deltog vid träningen och följ sedan de riktliner som är framtagna av Folkhälsomyndighet, mfl.

Med förhoppnig om en frisk vinter för oss alla!

Att tänka på i coronatider

Med förhoppnig om en frisk vinter för oss alla!

Instruktörsutbildningar

På grund av restriktioner gällande corona kommer dessa utbildningar förmodligen att skjutas till längra fram under 2021. Håll utkik efter fortlöpande information!

Är du intresserad av att utbilda dig?

• SBK RallylydnadsinstruktörsutbIldning planeras att hållas med upptaktsmöte 9/1
  • SBK Specialsöksinstruktör med start 25/1

Är du intresserad? Skynda kontakta styrelsen för mer info. Vi behöver dig!

Förkunskapskraven är enligt SBK, att man först måste vara Allmänlydnadsinstruktör eller SBK Instruktör och rekommenderad av sin klubb

Hjälp klubben tjäna pengar!

Ni har väl inte glömt att klubben kan få bidrag när du handlar?
Handla dina prylar, och varför inte några av Julklapparna på Sponsorhuset

Dagens datum

tisdag
december
Oskar, Ossian

Härliga höst!

Välkommen att utbilda dig till funktionär!

Är du sugen på att vidareutbilda dig inom SBK och samtidigt göra stor nytta för Skultuna BK är du varmt välkommen att anmäla intresse till någon av de olika funktionärsutbildningar som kan komma att planeras inom distriktet 2021 och framåt.

Skultuna BK behöver just din fantastiska hjälp för att bli en attraktiv klubb för kurser och tävlingar så anmäl dig redan idag!

Kontakta styrelsen via denna länk och skicka in din intresseanmälan så återkommer vi med vidare information.

Stort tack för din medverkan till en aktiv klubb!