Funktionärssida

För att skapa mer gemenskap och få ett enhetligt utseenden inför våra kursdeltagare, tävlingsdeltagare och besökare kommer alla som är aktiva i klubben få en t-shirt. Detta är också ett sätt för de som ansvarar för olika tävlingar och andra evenemang att se vilka det kan vara ide att kontakta tex inför en tävling. Därför vore det bra om du utöver dina kontaktuppgifter fyller i ALLA de tillfällen du idag tror att du kan finnas tillgänglig att hjälpa till samt vilken storlek du vill ha på din t-shirt. Du binder dig naturligtvis inte till att hjälpa till vid alla tillfällen du anger!

Tanken är att vi samlar all information som rör alla sorters funktionärer på denna sida. Håll utkik här för att inte missa något spännande.

Information från distriktet

INFORMATION
Västmanlandsdistriktets tävlingssektor inbjuder till information med anledning av de nya regler som tillämpas från och med 2017. Målgrupp är distriktets auktoriserade tävlingssekreterare.

Platsen är Surahammars Brukshundklubbs stuga Täkten och tiden är den 6 april 2017 kl. 19.00.
Ansvariga för informationen är lngemar Elfström och Claes Göran Håvedal.

Välkomna!

Funktionärskontakt

Hjälp oss skapa en bra funktionärsbank genom att fylla i detta formulär. Du binder dig inte till någonting genom att fylla i detta formulär.